Aktywne Wpisy
Q66rl +26
Mam taką rozkminę z tymi całymi aferami. Przeprosiny gargamela i gonciarza z muh terapia itd. to ziobro zaskoczenia, bo goście okazali się przeciwieństwem tego co promowali. Ale to mega poważne oświadczenie boxdela i wargi chyba najbardziej mnie ruszyło, choć nie pod względem treści lecz powodu.
Chłopaki z dnia na dzień stracili to nad czym pracowali od wielu lat. Boxdel został wywalony z roli organizatora gali, bo jako nastolatek pisał sprośne rzeczy do
Chłopaki z dnia na dzień stracili to nad czym pracowali od wielu lat. Boxdel został wywalony z roli organizatora gali, bo jako nastolatek pisał sprośne rzeczy do
wfyokyga +14
Zaznaczyłem co mnie dzisiaj boli, w sumie standardowo. Tylko jakby obojczyk mnie #!$%@?, to w sumie nowość.
Cześć, wracam po sesji, dzisiaj był ostatni egzamin, jeżeli będzie zdany (a czuję, że będzie) to wszystko już z głowy. Jestem wykończony psychicznie i fizycznie. Odrzuciłem dietę, ćwiczenia, naukę do matury, normalny sen, żeby zdać wszystko w pierwszym terminie i na spokojnie skupić się na nauce do matury, bez poprawek w marcu. Przez te dwa tygodnie przytyłem ponad 3 kg ¯\_(ツ)_/¯, więc będzie się trzeba tego pozbyć. Daje sobie 2 dni odpoczynku i od poniedziałku wracam z dietą, ćwiczeniami , całą resztą i oficjalnie zaczynam batalię o dobry wynik na maturze.
Pozdrawiam.
#postanowienia #przegryw #depresja #wychodzimyzprzegrywu #rozwojosobistyznormikami