Wpis z mikrobloga

Mam takie pytanko może mondre może gupie. Czy te testery, które stoją w perfumeriach typu Sephora są identyczne z zapachami, które się kupuje, czy są jakoś podkręcane, żeby mieć lepsze parametry? #perfumy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eustachiusz To jest identyczny zapach, zazwyczaj perfumerie dostają Testery ( flakony z identycznym zapachem i parametrami tylko bez opakowania tj. korka i pudełka), przy zamówieniu.
  • Odpowiedz
@Eustachiusz
Czasami nie chcę im się sprawdzać, czy jakiś tester jeszcze jest i odp. że jak na półce nie ma już, to już w ogóle nie ma.
Chanel jest oblegany i mnóstwo osób przychodzi się nimi wypsikać, więc...:)
  • Odpowiedz
@Minishcap
Wiesz co, nie zastanawiałem się, ale właśnie mi uświadomiłeś, że rzeczywiście je posiadają.
To chyba wina przyzwyczajenia jest najzwyklej, bo non stop wśród dekantów się obracamy.
One chyba były w brązowych szkiełkach?
  • Odpowiedz
@dradziak: Różnie. Brązowe i przezroczyste. Duże i małe. Raczej kto im to rozlewa bo za profesjonalnie dla takiego sklepu to raczej nie jest. Testery oczywiście mają ale o te dekanty może kiedyś przepytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dradziak: Ale afera by była. Za darmo z testerów i dorabianie na boku ( ͡ ͜ʖ ͡)
Byłem ostatnio ale jakiś przemiał z nowymi osobami jest. Musiałbym spotkać wiadomo kogo to się może podzieli zagwozdką.
  • Odpowiedz