Aktywne Wpisy
Blondynka34 +110
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.

źródło: aaaaoooooo
Pobierz

Mireczki spod tagu #leagueoflegends wybieramy belkę dla tagu. Głosowanie potrwa do jutra ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Propozycje do obejrzenia w komentarzach.
Najbardziej podoba mi się...
źródło: comment_y4eHIls5rs5vr077s4tugTKDvgy4eoWG.jpg
Pobierzźródło: comment_vtLfiEgHHSmw7kD4ccaohHCK5wU9Czrp.jpg
Pobierzźródło: comment_jlVDfcoxBBcME0rZPzemwtdUUShZzimo.jpg
PobierzNie chodzi o wzór tylko o fakt że mają to w dupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dalbys jakis shitstorm albo tasange i innych rakow na ramke a nie cos powaznego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_xZOWRer8Goq9EClYJDZKKK373mSBpGAI.jpg
Pobierz@Picasso7: stwierdziłem, że lepsze coś bardziej uniwersalnego, żeby nie zmieniać co pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TenebrosuS: no kurde, ale bez przesady, żeby po aprobacji (nawet nie) 10 osób decydować i krzywdzić tag obserwowany przez 1k+ jakąś ramką. Lewa strona ładna, ale ta prawa strona z LEC'em słaba(wgl dizajn tej "ligi" jest kiepski)
Komentarz usunięty przez autora
nie docenilem Twojej sily przebica mirku jesli to nie sa jakies kontakty z MICHAU ( ͡~ ͜ʖ ͡°)