Siema, lecę jutro na Teneryfę, chce wypożyczyć samochód. Jakieś pro tipy? Będę w Puerto de Santiago Kiedyś na Majorce pamiętam udało mi się dość tanio to zrobić.
@murdoc: tylko i wylacznie Autoreisen.Tanio i z ubezpieczeniem, nie biora depozytow a przy oddawaniu nawet nei sprawdzaja samochodu bo i tak ubezpieczony
@SHEAD: nie znam ale wybralem jakies daty w maju i sa drozsi niz autoreisen. Autoreisen nie da sie nic zarzucic, ja ich teraz zarezerowalem znowu na gran canarii w maju bo sa kompletnie bezproblemowi. Nie dajesz zadnego depozytu ani kart kredytowych, przy odbiorze nawet nie patrza na samochod bo przeciez jest ubezpieczony.
Niedawno bralem samochod w polecsnej wypozyczalni na majorce i mimo ze byl ubezpieczony na max co sie da to i tak przy odbiorze go
@SHEAD: strzelam ze beda ok skoro maja full ubezpieczenie w cenie. Nie wiem jak w pluscarze ale w autoreisen mozesz odwolac rezerwacje zawsze bez zadnych kosztow.
Kiedyś na Majorce pamiętam udało mi się dość tanio to zrobić.
#podroze #hiszpania #teneryfa
https://www.pluscar-tenerife.com/booking.php?lang=en
Autoreisen nie da sie nic zarzucic, ja ich teraz zarezerowalem znowu na gran canarii w maju bo sa kompletnie bezproblemowi.
Nie dajesz zadnego depozytu ani kart kredytowych, przy odbiorze nawet nie patrza na samochod bo przeciez jest ubezpieczony.
Niedawno bralem samochod w polecsnej wypozyczalni na majorce i mimo ze byl ubezpieczony na max co sie da to i tak przy odbiorze go
Nie wiem jak w pluscarze ale w autoreisen mozesz odwolac rezerwacje zawsze bez zadnych kosztow.