@JudzinStouner: Proszę wyjaśnić :) @JudzinStouner: No demonem prędkości to on nie jest, ale bardzo wygodnie się nim poruszać ( ͡°͜ʖ͡°) @patologia_deluxe: Dziękuję ;) @Perkele93: Nie spodziewałem się, że mój Xiaomi robi tak szczegółowe za zdjęcia xD
@Blantagoras: No, zafunduj mu kurację upiększającą. Jeżeli nie jest pognity, to oddaj do firmy, która go gruntownie wyczyści, naprawi ubytki lakieru i inne uszkodzenia oraz elegancko wypoleruje. Będzie jak nowy. Należy mu się ;)
@JudzinStouner: Jeżeli chodzi o rudą czy zgnicie, to ani śladu. Progi zdrowe, podłoga bez dziur. Zrobione ma z 700000 km, drugi właściciel, kupiony 15 lat temu. Przemyślę to, bo tak jak mówisz, zasługuje na dobre traktowanie :) od 15 lat jedyne co trzeba było w nim zrobić, to amortyzator lewy z przodu, nic więcej.
@Blantagoras: Jak będziesz dbał, to będzie jeździł jeszcze z 15 lat :) A lepiej, żeby cieszył oko i przyciągał spojrzenia, niż był za jakiś czas kolejnym wyblakłym gruzem, którego jedyną zaletą jest to, że nadal jeździ ;)
U mnie dopiero 130kkm, jak dotąd bez awarii. Tylko, że mietek młodszy, więc raczej nie dociągnie do tego wyniku xDD
@JudzinStouner: Ostatnio jakiś Janusz w gówno SUVie zasugerował mi, że z tego Mercedesa to tylko znaczek został. Jakże się mylił, burak. Na dobrą sprawę mógłbym go zarejestrować jako zabytek.
@JudzinStouner: No cóż, co do tego modelu, to legendy o niezawodności i żywotności są bardzo prawdziwe. Jak będę przy kasie, to zaopiekuje się nim gruntownie :)
@jaroslaw_madry: Klimy brak, za to elektrycznie otwierane szyby z przodu. Co do skrzyni nie mam zastrzeżeń, ważne, że wygoda jest. @xan-kreigor: Gdzieś tak będzie ( ͡°͜ʖ͡°)
#pokazauto #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@JudzinStouner: No demonem prędkości to on nie jest, ale bardzo wygodnie się nim poruszać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@patologia_deluxe: Dziękuję ;)
@Perkele93: Nie spodziewałem się, że mój Xiaomi robi tak szczegółowe za zdjęcia xD
@Blantagoras: No, zafunduj mu kurację upiększającą. Jeżeli nie jest pognity, to oddaj do firmy, która go gruntownie wyczyści, naprawi ubytki lakieru i inne uszkodzenia oraz elegancko wypoleruje. Będzie jak nowy. Należy mu się ;)
Kurdę, chciałbym takiego, żeby go sobie odnowić :)
U mnie dopiero 130kkm, jak dotąd bez awarii. Tylko, że mietek młodszy, więc raczej nie dociągnie do tego wyniku xDD
Komentarz usunięty przez autora
@xan-kreigor: Gdzieś tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JudzinStouner: Tu jeszcze nie jest tak źle, gorzej jakby to było 200D w W123 xD