"jeśli chłopiec chcę mieć różowy pokój to na miłość boską pozwólmy mu mieć" - przed chwilą jakaś projektantka wnętrz na TVN ( ಠ_ಠ) #tvn #logikarozowychpaskow #neuropa
np w sklepach jest napisane które ubrania dla panów a które dla pań. W dziecięcych tak samo. Zresztą nie musi być nigdzie napisane, że rajstopy dla dziewczyn a kalesony dla chłopców. Tak samo z kolorami
@kupczyk: I tym sposobem na dziale dla dziewczynek wszystko jest różowe. A przecież nie ubiore dziecka od góry do dołu w róż, mimo, że lubię ten kolor. To jednak trochę absurd, że żeby kupić córce
@capol2: dlaczego mnie wołasz chyba piąty raz do jakiejś gównoburzy? Nie powiedziała kobieta nic dziwnego ani okropnego, nie wiem dlaczego pokazujesz jakieś skrajności i na siłę chcesz ludzi do czegoś przekonywać. Idź trollować dalej :P
@capol2: Twoja męskość musi być niczym skała, że np. różowa koszula by ją zburzyła ( ͡°͜ʖ͡°) Jeszcze chłop musi mieć ręce brudne od roboty a używanie kremów jest pedalskie, nie? ( ͡°͜ʖ͡°)
@capol2: Tak jak ktoś napisał, jak jesteś niepewny swojej męskości to nawet kolor może sprawić, że w nią zwątpisz. Sam chodzę w bluzie od siostry (zamówiła sobie ale na nią była zbyt duża) i jakoś nie czuje się mniej męsko. Inna sprawa, że kolor nie ma wpływu na wychowanie dziecka to męski wzorzec jaki otrzyma od ojca. Jak stwierdził, że jego stary jest #!$%@?ęty albo #!$%@? z wychowaniem to w
- przed chwilą jakaś projektantka wnętrz na TVN ( ಠ_ಠ)
#tvn #logikarozowychpaskow #neuropa
Komentarz usunięty przez autora
@kupczyk: I tym sposobem na dziale dla dziewczynek wszystko jest różowe. A przecież nie ubiore dziecka od góry do dołu w róż, mimo, że lubię ten kolor. To jednak trochę absurd, że żeby kupić córce
czyli uwazacie ze to odpowiedni pokoj dla chlopca?
oto dowod ze nie kazdy chce rozowy
Tak jak ktoś napisał, jak jesteś niepewny swojej męskości to nawet kolor może sprawić, że w nią zwątpisz.
Sam chodzę w bluzie od siostry (zamówiła sobie ale na nią była zbyt duża) i jakoś nie czuje się mniej męsko.
Inna sprawa, że kolor nie ma wpływu na wychowanie dziecka to męski wzorzec jaki otrzyma od ojca. Jak stwierdził, że jego stary jest #!$%@?ęty albo #!$%@? z wychowaniem to w