Jak ktoś gra La ligą jak ja, to polecam tego klocka z sbc. Na 10 meczy 4 gole, 2 asysty. Jego złotą kartę sprzedałem po 5 meczach, fioletowa też już miała iść na ławę, ale z kotwicy wrzuciłem go na cień i zaczął czyścić wszystko, w dodatku strzelił 2 bramki z dystansu, potrafi dobrze podać (2 asysty) i 2 bramki z głowy po rożnych. Byłem mega sceptyczny, ale z całego serca polecam. Wysoki, silny, dobre podanie, dobry strzał, wygrywa głowy, ma wszystko co potrzebuje SPD, może momentami za wolny, ale nie można mieć wszystkiego. Fabinho może mu buty czyścić.
@Cojestpiec: Czyli na CM też się idealnie nada? Niżej masz mój skład tak się składa że bym go wpasował na 10 zgrania z tego co widzę kosztem sandro który by miał 8 , sprzedałbym dybale i by mnie było stać na to sbc poza tym to może coś z paczek wpadnie chyba podsunąłeś mi pomysł :)
Mirki robić go na CM do formacji 4-1-2-1-2 i na CDM do 4-2-3-1 chyba świetny
Tez go mam mimo że angielska gram, teraz potrzebuje Marcelo i Felipe Andersona sifa/tifa (duża różnica w grze? Bo w cenie na bank) żeby mogli biegać razem, bo do zgrania mam do niego tylko firmino i teraz jeszcze firmino (dziś trafiłem
@Cojestpiec: Uwielbiam te recenzje po 10 meczach, za 2 tygodnie bedzie seria 10 meczow vs high skill graczom i bedzie wpis, ze Casemiro poszedl na quick sell ( ͡°͜ʖ͡°)
@prodigi no nie pójdzie na QS :D Co do paczek fakt. Z casemiro miałem wielkie gówno. Zrobiłem 5 SBC na aspasa i już dorownalem wartością kart z całego casemiro
@Fifi7: To jest typowy SPD. @prodigi: Ja już nie działam pod wpływem impulsu w tej gierce, bo musiałbym się wylogować z życia i mam ultimatu od różowego jak gram w LW, że nie #!$%@?ę już przed TV ( ͡°͜ʖ͡°). Dużo większa frajdę od grania mi sprawia robienie sbc i testowanie graczy. Dużo kupuje, przeorałem hybrydy, ligi najmocniejsze i dlatego coś tam jestem w stanie
@prodigi: Do tej pory mam złotego Kondo na ławce, którego kupiłem na początku fify za miliony monet, bo każdy się nim jarał, 249 meczy, 19 bramek, 21 asyst. Szkoda, że nie ma chociaż 3* słabszej nogi.
@Cojestpiec: Właśnie skończyłem go robić, zapłaciłem za to sbc 180k z paczek wyleciał: IF Nelson Semedo, Benatia, Otamendi, jakiś inform 81, Mandzukic, 2x Lacazette to z tych coś warych + sporo kart z la liga co warte złote ,srebrne jakieś gliki , felipe .
Jest git nie musiałem nawet nic do tego dokładać i jeszcze zostały coinsy na koncie :)
#fut
Mirki robić go na CM do formacji 4-1-2-1-2 i na CDM do 4-2-3-1 chyba świetny
PS. Nie licz nigdy na paczki.
Co do paczek fakt. Z casemiro miałem wielkie gówno. Zrobiłem 5 SBC na aspasa i już dorownalem wartością kart z całego casemiro
@prodigi: Ja już nie działam pod wpływem impulsu w tej gierce, bo musiałbym się wylogować z życia i mam ultimatu od różowego jak gram w LW, że nie #!$%@?ę już przed TV ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dużo większa frajdę od grania mi sprawia robienie sbc i testowanie graczy. Dużo kupuje, przeorałem hybrydy, ligi najmocniejsze i dlatego coś tam jestem w stanie
IF Nelson Semedo, Benatia, Otamendi, jakiś inform 81, Mandzukic, 2x Lacazette to z tych coś warych + sporo kart z la liga co warte złote ,srebrne jakieś gliki , felipe .
Jest git nie musiałem nawet nic do tego dokładać i jeszcze zostały coinsy na koncie :)
@Gohji
@prodigi
( ͡º ͜ʖ͡º)