Aktywne Wpisy
pieknylowca +141
Czy psiarze to są normalni? Zostawić przestraszonego psa w sklepie w przejściu przy koszykach. "Ale on nie gryzie" - dopóki mi tego pies nie powie to nie uwierzę. Moja była miała na ręce ślady po takim niegryzącym, malutkim, piesku. Poza tym - mam sobie wziąć koszyk obok którego stał jakiś brudny pies? #psiarze #pies #psy #bekazpodludzi
Grooveer +20
Dzień dobry witam wszystkich serdecznie ponownie. Wracam po dwutygodniowej przerwie. Na wstępie od razu zaznaczę, że jestem całym sercem za Ukrainą i chcę by wyrzuciła ona rosyjskiego okupanta ze swojej ziemi. Ale jestem też realistą i wiem, że Ukraina nie ma na to sił. Wielu Mirków źle odebrało moje intencje i nazwali mnie ruskim trollem, lub ruską onucą co oczywiście było bardzo krzywdzące i mnie zabolało, że jestem atakowany tylko za to,
Od razu piszę, żeby nie było kolejnej #!$%@? sytuacji. Nie zamierzam się targnąć na życie, a obok mnie jest osoba, która w przypadku takiej sytuacji byłaby w stanie mnie powstrzymać.
#asystentgoogle
@JahMuffin: No dziéki ostatniej wizycie bagietmajstrów teściowa i #!$%@?ęta siostrunia się na mnie uwzięły. Ale na szczęście 01.02 się wyprowadzamy i nie będzie wmawiania innym swoich imaginacji.
No ale co się nażarliśmy leków uspokajających do normalnego funkcjonowania to nasze.
Komentarz usunięty przez autora
Więcej nie napiszę, bo to mega prywatne sprawy.
Dziękuję ślicznie i życzę, żeby Tobie nigdy ludzie nie zrobili tyle krzywdy co mi.
Do tego jeszcze doszło jedno dosyć niemiłe zjawisko biologiczne w moim ciele i depresja z tym związana.
Ze swoimi rodzicami aktualnie nie walczę. Bardzo zabiegają o kontakt, teraz jak straciłam pracę to wysłali nam pieniądze na kaucję. Mój ojciec w