Wpis z mikrobloga

Jak mu powiedziałem "żona mnie bije" to pierw napisał "mogę przeszukać internet" a potem coś klikłem i powiedział "nie od razu Kraków zbudowano" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Moroder: Pomaga mi funkcjonować tak żeby tego nie zrobić.

@JahMuffin: No dziéki ostatniej wizycie bagietmajstrów teściowa i #!$%@?ęta siostrunia się na mnie uwzięły. Ale na szczęście 01.02 się wyprowadzamy i nie będzie wmawiania innym swoich imaginacji.
No ale co się nażarliśmy leków uspokajających do normalnego funkcjonowania to nasze.
  • 1
@JahMuffin: @Moroder: Za rozmowę na pw dzień po nieudanej. Nie mam zupełnie żalu, sama bym zrobiła coś podobnego. Ale co z tego, skoro tylko teść i mój niebieski rozumieją ten fakt,a tamte dwie sobie coś #!$%@?ły do łba na mój temat i wg. nich to ja zgłosiłam przemoc domową. #!$%@?ć je generalnie. Teściu to jedyna osoba warta uwagi z rodziny niebieskiego.
Więcej nie napiszę, bo to mega prywatne sprawy.
  • 0
@JahMuffin: Dzięki, po za tym, że mnie #!$%@? z pracy prawdopodobnie na podstawie bodyshamingu (pocięte ręce) to wszystko w miarę ok. Robota za marne 1750 na rękę, więc płakać nie będę. Jak pisałam, wyprowadzamy się w piątek. Dzięki, #!$%@?, bogu. Teraz tylko znaleźć chociaż gówno-robotę, bo miruny są kochane i próbują mi załatwić pracę w IT korpo, ale to trochę trwa.
  • 0
@marc1027: Z matką i siostrą. W dodatku straciłam robotę bo mam pocięte ręce i wg. przełożonych to wpływa na wizerunek. #!$%@? robi, klienci jak mnie nie było to o mnie pytali.
Do tego jeszcze doszło jedno dosyć niemiłe zjawisko biologiczne w moim ciele i depresja z tym związana.
Ze swoimi rodzicami aktualnie nie walczę. Bardzo zabiegają o kontakt, teraz jak straciłam pracę to wysłali nam pieniądze na kaucję. Mój ojciec w