Wpis z mikrobloga

@Elec: a jak dla mnie to mogliby zrobić wbijanie tego 100 jeszcze szybsze. Oprócz dosłownie kilku osób każdy ma w dupie te drabinki i kto szybciej go wbije :d Poza tym, żeby to zrobić tak szybko jak na filmiku trzeba najpierw zarobić na w uj breachstone'ów :d
@Zavis: @Lrrr: Dokładnie. Zgadzam się. Nikt nie mówi o kosztach takiej zabawy. Problemem jest jednak niestety to, że w tej lidze dość szybko idzie zbierać hajs na niskich levelach. Tworzysz postać, która dosłownie tylko szybko biega, jest jakoś tam wytrzymała i jakoś tam bije. Po czym biegasz harbour bridge tam i z powrotem robiąc umiejętnie syndykat. Dropisz breachstony, skaraby i inny szajs jak #!$%@?. To moim zdaniem jest winą takiego
@bubr32: Powinny się skalować, ale moim zdaniem dobrze, że są różne sposoby na grę oprócz klepania map (co mnie osobiście bardzo nudzi i wolę Delve czy chociażby robienie U. Eldera). Cały content ma ogólnie taki problem, że farmienie wysokich map/Delve przynosi mniejsze zyski niż np. farmienie T7 Arcade, syndykatu w Harbour Bridge czy low levelowych Delve zamiast tych wysokich. ZiggyD wypuścił ostatnio filmik, w którym mówi, że wysokie Delvy się opłacają
@Zavis to jest tez problem bo skaluje sie źle. Teraz gra nie nagradza mf ani powolnych tankow robiącym mozolnie glebokie delve. Najlepiej maja szybko biegajace sredniaki. Najbardziej mi szkoda mf. Jest bezuzyteczne teraz ale wroci po lidze jak syndykat nie będzie się pojawiał co każda mapę
@Zavis: ok. Na początku parę zauważalnych cech mapy:
-mnóstwo przeszkód jakby ktoś kichną przy sraczce, przez co grając TS ciężko się niszczy mobki
-drobny backtrackingjest bo mapka jest całkiem szeroka (trzeba albo robić kółeczko albo lecieć zyzgaczkiem)
+do bossów nie trzeba schodzić do żadnej dodatkowej piwnicy
+bossów jest dwóch
+całkiem otwarta mapa

Przez godzinkę zrobiłem 22 mapki a exilence pokazało 223c/h także nie jest źle ale nie jest też dobrze. Nie