Wpis z mikrobloga

Shalom Mirki i Mirabelki!

Jako że Kermit wygląda jak tłusta świnia, a nie jak żaba to postanowił coś z tym zrobić i znowu zapisał się na siłownię. Dlaczego znowu? Ano dlatego, że ma za sobą już parę prób zgubienia zbędnych kilogramów i za każdym razem po miesiącu lub dwóch brakowało mu motywacji i przerywał. Ale tym razem tak nie będzie bo ma zamiar zapisywać wszystkie postępy pod tagiem #kermitsieodchudza ( ͡° ͜ʖ ͡°). W każdy dzień treningowy postaram się zamieścić krótki wpis o tym jakie i ile żelastwa przerzuciłem lub ile przebiegłem. W miarę możliwości co jakiś czas, np. miesiąc, będę wrzucać zdjęcie swojego bandziocha żeby porównać efekty. Cel jaki chcę osiągnąć to schudnięcie do 72kg, zbudowanie masy mięśniowej i jej wyrzeźbienie (ale nie żebym znowu wyglądał jak Jaglak XD) oraz poprawa ogólnej kondycji. Zaczynam od teraz:

Dzień 1
Waga: 122.8kg

Dzisiaj bieżnia - interwały w miarę możliwości w strefie cardio. Minuta biegu 11km/h i dwie minuty chodu 5.5km/h. Udało mi się przećwiczyć tak trochę ponad pełną godzinę co daje 7.71km. Jestem zmęczony ale całkiem zadowolony. Zobaczymy tylko jak jutro będzie z zakwasami ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi szczęścia

• 11
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Re-volt: jest jakiś pierwszy post z kalendarzem w którym wyjaśniasz zasady? To znaczy domyślam się że trzeba podać cel i datę a później się pochwalić bo będą heheheszki na mirko.
  • Odpowiedz