Aktywne Wpisy
maxciekpl +402
Iudex +143
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Na co mi był ten dom. K---a. Kupiłem to i żałuję a kredo na 20 lat i kobita nie nyśli o zmianach. Tylko robota. Myślałem, że po remoncie i liftingu będzie koniec a tu nie. Weź to sprzątaj, koś tą j----ą trawę, ogarniaj ten z-----y ogród i myj te okna ja p------e. Odśnieżaj a potem jedź do roboty.
Domy powinni kupować tylko w c--j bogaci ludzie a nie robaki z koprpo. Płacę nie małe kredo i nie mam hajsu na sprzątaczkę ani na roboty sprzątające ... Ale zbieram.
I jeszcze te latanie po schodach non k---a stop.
Chce mieszkanie na wzór tych pokazowych w Ikea. 40m i c--j. Wszystko pod ręką, zero latania, przytulnie i miło a nie...
Decyzja której żałuję a jest na całe życie. Szok.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Same here, po przeprowadzce do domu wszystko to co do tej pory lubiłem przestało sprawiać mi przyjemność. Koszenie trawy, dbanie o ogród, roboty ziemne, szykowanie opału, remonty i tym podobne są fajne jak wpadasz do rodziców/znajomych raz na parę tygodni albo robisz to na działce, w domku letniskowym. Słowo klucz: brak presji, ot aktywna forma spędzania wolnego czasu, jak nie zrobisz na czas czy zrobisz źle to świat się
Zapłać lokalnej firmie 50zl aby raz w miesiącu umyli okna.
Z odśnieżaniem Ci nie doradzę ale jeśli nadal nie podoba Ci się pomysł posiadania domu to sprzedaj. Hipoteka jest do rozwiązania.
masz w ogrodzie że cały czas przy tym robisz? Może źle nawozisz i za szybko krzaki rosną :>
okna - to chyba przy kopalni gipsu mieszkasz że ciągle musisz je myć, nie przypominam sobie żeby okna wymagały częstszego mycia niż 2 razy na rok
Moim zdaniem wpis mega przesadzony, albo jakiś usterkowy dom, ale to już inna historia
@AnonimoweMirkoWyznania:
Jeśli nie potrzebne Ci są atrybuty domu - np. pokoje dla dzieci, ogród dla psa/odpoczynku, miejsca parkingowe i pomieszczenie gospodarcze/strych w cenie zakupu domu, trochę ciszy i spokoju (za oknem i za ścianą), to faktycznie powiedzieć, że głupio zrobiłeś, to mało...
Na pewno roboty jest więcej, ale jeśli sam jej sobie dokładasz, to co się dziwić.
Trawa? Sadzisz dekoracyjną -