Wpis z mikrobloga

@bury256: jezeli umiesz robic dobra pizze i lubisz to robic, to tak. ale w przeciwnym razie po miesiacu to bedzie tylko kolejny zbedny sprzet w kuchni.
  • Odpowiedz
@bury256: jak masz dobry piekarnik to wystarczy kupic kamień u jakiegoś kamieniarza/ zakładu pogrzebowego i styka.

No chyba, że naprawdę kilka razy w miesiącu robisz pizze xd albo masz piekarnik z dupy.
  • Odpowiedz
@bury256: warto, przedewszystkim nie musisz grzać tradycyjnego piekarnika przez godzinę tylko moment i możesz piec pizze.

Tylko nie warto brać się za przerobkę i jej nie kończyć xd bo wtedy trzeba wrócić do standardowego piekarnika xd
  • Odpowiedz
@bury256: Nie warto. Lepiej kupić gruby kawał blachy stalowej i piec w piekarniku. Gruba blacha lepiej przewodzi ciepło niż kamień więc daje efekty zbliżone do tego urządzenia za ułamek ceny.
  • Odpowiedz