Aktywne Wpisy
Felixu +85
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Salido +1539
Minął 17. (z 73) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
100
@svr_: cóż, śmiem twierdzić, że statystycznie trzeba byłoby to zbadać, ale już rząd wielokrotnie pokazał, że na statystyce się nie zna, ani na szacowaniu niczego xD
@sztilq: Jeszcze do tego podłączyć pomysł że rodzice mogą głosować za dzieci i jazda. niekończąca się komuna.
kiedyś na seminarium z filozofii rozmyślaliśmy nad równością względem prawa. Wymyśliliśmy, że gdyby głosujący zdał test z wiedzy na temat polityki, partii, wiedzy o tym czemu głosuje, to miałby jeden głos i mogłoby to nierówności usunąć.
Pomijam fakt wiarygodności testu, ale wciąż 1 głos masz jak jesteś idiotą