Aktywne Wpisy
b4neno +1
Może jednak dla UA było by lepiej, gdyby Kijów padł w "trzy dni". Obyło by się bez ofiar ludności z rąk Ukraińców między innymi w buczy (już bracia twierdzą, że to przebrani Polacy mordowali Polaków na Wołyniu...). Nie mielibyśmy kłopotu z tymi karynami, które ni panimaju, ja ukainka. Żaden nawalony Mykola nie robił by rajdów, oczywiście nie na trzeźwo, przy okazji zabił nic nie winna 21 latke. Jakieś roberttkkkk czy inne takie
kamiledgar +1
mireczki, potrzebna pomoc!
z żoną otworzyliśmy dziś słoiczek wspomnień ze ślubu, jako że dziś pierwsza rocznica i mamy rozkminę.
na jednej karteczce ktoś napisał nam wiadomość w jakimś kodzie którego nie znamy i nie możemy
rozkminić o co chodzi i jak to odczytać ;) wyglada, że to bloki trzy cyfrowe, ale nie wiem, może ktoś z was będzie od nas mądrzejszy i nam pomoże ;)
077 105 107 111 102 111 110
z żoną otworzyliśmy dziś słoiczek wspomnień ze ślubu, jako że dziś pierwsza rocznica i mamy rozkminę.
na jednej karteczce ktoś napisał nam wiadomość w jakimś kodzie którego nie znamy i nie możemy
rozkminić o co chodzi i jak to odczytać ;) wyglada, że to bloki trzy cyfrowe, ale nie wiem, może ktoś z was będzie od nas mądrzejszy i nam pomoże ;)
077 105 107 111 102 111 110
#madki #karyna #gownowpis