jprdl ludzie jak wy sie ciagle na ten sam bait lapiecie xD co jakiś czas to samo, losowa różowa pisze, że ma mieszkanko po rodzicach i ciśnie lachę z hipoteki xD siedzicie 24h na mirko i nie wyczuwacie tak ordynarnych zarzutek?
@AurenaZPolski: i tym sposobem zdobędziesz swoje mieszkanie w wieku 40 lat, gdy rodzice umrą, na kwadracie będzie smierdziało starymi ludźmi i będzie do gruntownego remontu, bo ostatni był 20 lat temu, no super masz
@AurenaZPolski: nie wiem co jest ze starymi ludźmi, ale oni serio śmierdzą. Mój sąsiad w sędziwym wieku często prosił mnie o jakieś drobne przyslugi, to mu się gniazdko zepsuło, to żarówkę wymienić itp, jeśli ja będę tak walić na starość to się odizoluję od społeczeństwa
gniję z przegrywów, którzy czekają na spadek od starych by mieć mieszkanie, podczas gdy ja swoje mieszkanie dostałem w prezencie od rodziców jak miałem 20lat xDD
@AurenaZPolski a ja gnije z takich nornikow jak ty, którzy mają wszystko na tacy a potem dwie lewe ręce do pracy i życia. Wolę swoje podjescie i mieć 2 mieszkania na kredyt które spłaca najemca i za 20 lat kapitał, na który zarobiłem sam.
@AurenaZPolski Jakbym miał czekać na śmierć rodziców, żeby odziedziczyć po nich mieszkanie to bym korzenie zapuścił 50 metrów pod ziemią. Wolę #!$%@?ć na swoje...
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@AurenaZPolski: a, to wszystko wyjaśnia.
@AurenaZPolski: