Wpis z mikrobloga

@krootki: ochrona chroniła swoją dupę i zeznali, że Stefan miał plakietkę "media" dlatego go wpuścili. przypomnicje sobie krótki filmik gdzie dwie dziewczyny stojące blisko sceny mówiły, ze Stefan żadnej plakietki nie miał.
  • Odpowiedz
@krootki:

Na polecenie Prokuratury Krajowej zatrzymany został szef ochrony imprezy WOŚP z 13 stycznia w Gdańsku, kiedy został zaatakowany prezydent Gdańska Paweł Adamowicz. Zatrzymany miał wprowadził policję w błąd, że Stefan W. podczas ataku posługiwał się plakietką z napisem „Media”

Tak, tak, lewactwo sobie fejka wymyśliło.
  • Odpowiedz
@fabek: Kurna, ja się nawet z żoną kłóciłem (jeszcze w dzień zamachu), mówiłem, że wszedł na plakietkę, a żona mówi, że wyraźnie widać, że plakietki nie miał.
  • Odpowiedz
@yuim: Nigdzie nie napisałem, że fejka tylko, że kolejna rzecz nie pasuje do narracji i teorii. No ale to zdjęcie zalaminowanej plakietki jako "dowód" to już jednak zdecydowany fejk.
  • Odpowiedz
@krootki: no ale kto to wymyślił? Pieprzysz jakieś smuty o neuropie a to zostało wymyślone przez szefa ochrony i potwierdzone przez rzecznika policji, a prokuratura zabezpieczyła jakąś plakietkę na miejscu.
  • Odpowiedz