Wpis z mikrobloga

O cholere chodzi teraz #4konserwy z tym spamem "zakłamanymi elitami" w postaci jakiś aktorów, piosenkarek itd? Dlaczego akurat propagandowe kółko uderza w tą stronę? Niezdecydowane centrum aż tak bardzo lubi tematy związane z "gwiazdami", że afery polityczne wytoczone w nich są skuteczne? Bo nie czaje, wykop to kompletnie nie to miejsce które by się interesowało takimi pierdami, a jakimś cudem już kolejny dzień główna jest zaspamowana wyszukiwaniem hipokryzji gwiazdek w słowach sprzed lat xd No #!$%@? jak na jakimś pudelku, ale politycznym xddddd

Szefernaker weź się ogar, gwiazdki to domena pudelka, a nie wykop.pl tutaj musielibyście zastosować trochę inną retorykę, ale co ja tam wiem, ja po prostu jestem szitposterem #neuropa

#gownowpis #polityka #wykop #glownapelnagowna #propaganda #bekazpisu #bekazprawakow
  • 5
  • Odpowiedz
wytoczone w nich są skuteczne? Bo nie czaje, wykop to kompletnie nie to miejsce które by się interesowało takimi pierdami, a jakimś cudem

Wystarczy zmienić słowo "gwiazdy" na "elity" i już wykopki ruszą obalać burżuazje
@Reepo:
  • Odpowiedz
@kvvach: a później popierający PiS będą gadać, że oni tacy antykomunistyczni xD Cała retoryka partyjna PiSu to odniesienia do komuny - zakłamane elity to jest aż taki ripoff komunistów, że nie wierze, że dalej się na to nabierają xD
  • Odpowiedz
@Reepo: Bo celebryci to ludzie kompletnie oderwani od rzeczywistosci, ktorym wydaje sie ze ze wzgledu na to ze sa slawni maja wystarczajaca wiedze, by wypowiadac sie na rozne tematy, niezwiazane z tym co robia. Zyja w swoich zamknietych kregach i nie maja pojecia, jak wyglada zycie przecietnego czlowieka.
  • Odpowiedz