Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
Sieć: t-mobile
Nadawca: "JAK"- brak możliwości odpisywania na smsy, nie można podejrzeć numeru, co sms to inna kwota pobrania z konta.
Treść SMS: Już za chwilę przekażemy ważne informacje JAK WYGRAĆ.
Pytanie jak to zablokować, wyłączyć subskrypcje? Szukałem już w googlach ale nic nie mogę znaleźć na ten temat.
#tmobile #kiciochpyta #telefony #smartfon
takie coś jest tylko możliwe w przypadku, w którym Twój ojciec ma kilka takich subskrypcji odpalone, powinieneś mieć możliwość wyłączyć to online, albo idź do salonu T-Mobile
@Guardis: jestem po wizycie w salonie i tam mi powiedziano że zwykły kowalski nie ma opcji żeby wyłączyć wszystkich opcji premium, mimo że jak wczoraj wszystko wyłączyłem sms-em to w systemie widniało że ojciec ma tylko połowę opcji wyłączonych i żeby wszystko zablokować to muszę się udać do salonu lub "negocjować" wyłączenie wszystkich opcji na infolinii (bo podobno operatorowi nie jest to na rękę i rozmowy są
Może dasz radę dojść do tego, jakie to usługi? Każda usługa musi mieć swój regulamin, z informacją jak się wypisać. Taką informację (jak się wypisać) powinieneś również dostać w pierwszym SMS'ie po zapisaniu się.