Wpis z mikrobloga

#motocykle
#opony

Mirki, jakie gumy polecacie do hondy cbf 1000? Coś muszę kupić nowego, bo te co są to już kartoflaki.
Styl jazdy emerycki i turystyczny, a nie sportowy, chociaż lubię czasem na prostej odkręcić i poczuć przyśpieszenie :D

A tak serio, to zastosowania typowo turystyczne
  • 28
  • Odpowiedz
@fotograf_warszawiak: Mam te piloty 2ct i to bardzo dobra opona ale masakra z żywotnością nie na moją kieszeń zmienianie opony z tyłu co sezon. Na mocniejszej maszynie praktycznie można gołym okiem zauważyć jak znika bieżnik.
@piotreek88: Najlepsze opony sportowo-turystyczne to chyba Pirelli Angel ST, przynajmniej ja takie teraz kupiłem, czekają na założenie. Sugerowałem się opiniami użytkowników. Nie ukrywam że priorytetem była dla mnie wytrzymałość a te oponki podobno
  • Odpowiedz
@piotreek88: Wiadomo zależy ile jeździsz ja robie na spokojnie z 6k km rocznie dlatego przednia wzialem nowa bo spodziewam się ze wytrzyma tyle ze prędzej ja zdejmę z racji wieku. Na tyl nigdy nie biorę nowej bo za szybko schodzi a taka 3 letnia będzie idealna , pojeździ ze 3 sezony i akurat będzie do wymiany z racji zużycia i wieku.
  • Odpowiedz