Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
Rozmowa Jacka z Olkiem sekunda po sekundzie:
00:13 ...a ja mogę zaraz przyjechać
00:15 Nie, dzisiaj to już odpada
(tutaj monolog, nie przetłumaczyłem, bo nie zrozumiałem)
00:41 Słuchaj, Jacku. Pasowałoby ci jutro spotkanie?
0:46 Posłuchaj. Ja ci coś powiem. Może być jutro, może być dzisiaj, może być pojutrze. Może być #!$%@? (przygoda tragiczna?). A ja nie mam żadnej wojny. Jeśli ty chcesz wojny to będziesz ją miał.
0:56 Ale słuchaj
0:57 No?
0:58 Słuchaj. Ale ja nigdzie nie powiedziałem że chcę z tobą wojny. Brzydkich słów użyłeś na mnie, obraźliwych.
Ja ci powiedziałem, że ja Ci (nie życzę? - niezrozumiałe) ciężko i
1:08 (obcy głos - Marek)
1:28 ...(pokpiłeś sprawę?). Po #!$%@?..
1:30 Słuchaj, ale ja do ciebie też nie mam planu
1:33 Ja wiem, ale słuchaj .... żeby osoba zdradziła... to nie jest komfortowe... nie podjęła pracy...
1:57 (tu nie mogę zrozumieć, a to jest ważny moment, coś w stylu - ja mogę zbierać pieniądze na biednych ludzi) bo ty chcesz zbierać pieniądze na swojej zbiórce, nie na mojej zbiórce tak?
2:08 To ja ci dam (tutaj chyba padła propozycja finansowa ze strony Jacka, ale jeśli ktoś ma lepsze głośniki, prosiłbym o uzupełnienie) możemy się spotkać... dam..
2:34 Poczekaj no ja muszę to pomyśleć bo to jest za szybko. ja takich decyzji... (na szybko?) ale nie podejmuję tak takich decyzji
2:41 No nie
2:45 Wiem że ty masz innych ludzi z którymi musisz pogadać (tu ewidentnie słychać, że to jest głos Jacka) że cię nakłaniam. Ja nie chcę być frajerem (dalej niezrozumiałe) ale ty chyba powinieneś mnie doceniać. Ja ryzykuję...
3:21 Wszystko co możesz zrobić to (dostać? wpuścić) ode mnie ... (proszę o pomoc w tłumaczeniu tego) bo ty masz kanał, ja ty (ja mogę pokazać ci jak ten kanał chodzi?/o co w tym chodzi) prowadzić
3:47 Ile za to chcesz? Raz w miesiącu? Raz w miesiącu (jakaś kwota 50zł?- chyba chodzi o prowadzenie kanału Olka) (dalej coś o komputerze - ja nie mam co ci kompa użyczać, jak chcesz komp?... zarobić)
4:09 (na kanale) wyświetleń
4:20 poczekaj chwileczkę...pogadajmy sobie po ludzku.. tak po prostu
4:24 (inny głos - niech po prostu mówi?)
4:30 będziesz miał pracę, pieniądze. I ja tak samo. Ale trzeba być (chamem?)... trzeba zrobić...
4:44 (i będzie tak?) robienie kasy (dalej coś o współpracy) ...i kasa... odpuszczać ...
5:00 (coś mniej ważne o hejterach) napluje, potem... pierdu pierdu (dalej coś linki płatne?) ja ci dam (jakaś kwota)
5:25 słuchaj, to nie jest na telefon bo to
5:29 no to ja o tym wiem doskonale (tutaj też idealnie słychać głos Jacka)... o kasę ... ja nie chcę iść...wojny..
5:44 dobra, Jacek spotykamy się jutro, jutro się zdzwonimy tak w godzinach 12 zadzwoń do mnie
5:55 Tylko powiedz ludziom tak... sobie chcecie
6:01 Ok, przekażę
6:05 (nie rozumiem)
6:16 no to poganiaj. ale dlaczego ty chcesz...
6:21 ja wcale nie chcę
6:23 ....poszukaj... (swoje zdanie...?)
6:30 Słuchaj, to nie jest rozmowa na telefon Jacek. Jeśli chcesz się ze mną jutro spotkać to się spotykamy
dalej trochę nie istotne
6:49 ...może dzisiaj?..
6:52 Słuchaj, ja dziś nie dam rady, nie dam rady
6:57 ...dziś... ja pięć dych ci zapłacę. wiem że ... spotkanie...
7:04 Mam własne konto. Tylko...
7:19 Dobra, ok, przekażę mojemu.... powiem że tak jest. jutro się spotykamy... o której lub gdzie
7:28 (zapłacę, wypłacę ci?...)
7:30 dobra ok
(proszę o pomoc w uzupełnieniu brakujących elementów, ew poprawę, bo wiadomo że im więcej ludzi wysłucha uważnie, tym będzie dokładniej)
Tu jest link do mp3 z podkręconym głosem:
http://patrz.pl/muzyka,szantaz-olka-przez-jacka-mp3,119287.html
A to link dla tagu #patostreamy jak ktoś jeszcze nie wie, że jest nowa patologia w sieci - wojna na bezdomnych:
https://www.wykop.pl/link/4731103/youtuber-pomaga-bezdomnym-czy-zarabia-na-nich-sylwetka-jacka-k/
#jaktoogarnac #kurzatkowski
Komentarz usunięty przez autora
Takiej rozmowy na emocjach nawet Ty byś nie wymyślił ( ͡º ͜ʖ͡º)
dla czerpania korzyści majątkowych? ktoś od Mareckiego?
Teraz właśnie potwierdził na swoim kanale.