Aktywne Wpisy
TfarukBartus +396
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Jakie książki , jakich autorów, jaką tematykę polecacie? Zapowiadają mi się 2 miesiące bez neta. już mam 160gb audiobookow ,ale może być to za mało. Ogólnie rzygam już rozwojem osobistym i buddyzmem. A ostatnio się jaram etologią, Nietzschem, więc może być coś około tej tematyki, ale dawajcie co macie xD. Jakieś mniej znane zespoły, ewentualnie filmy też chętnie przyjmę. Dzięki za wszelkie propozycje! #rozwojosobisty #psychologia #pytanie #rozwojosobistyznormikami #wychodzimyzprzegrywu #ksiazki
A raczej notuje wszystko co nowe wyczytam, chociaż i tak mogę spróbować tego random wyszukiwania. Dzięki!
Choć zarówno Epiktet, jak i Aureliusz to neostoicy, czyli reprezentanci nurtu skupionego przede wszystkim na etyce, kosztem logiki, filozofii przyrody czy teorii poznania, ważnych dla ,,oryginalnego" stoicyzmu. Choć cóż zrobić, z wcześniejszych dzieł stoickich przetrwały jedynie fragmenty i cytaty.