Aktywne Wpisy
SocialM_Center +157
Piękne to było wystąpienie. Nie zapomnę go nigdy. A czego sobie życzę? Jeszcze lepszego wystąpienia Pana Grzegorza Brauna. Dzień dobry wszystkim i szczęść Boże.
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
#dziendobry #konfederacja #polska #braun #bekazlewactwa #polityka
YoloBolo +60
Myślałem, że przepis uda mi się Wam przedstawić wcześniej, ale dużo kombinowałem z technologią smażenia, testowaniem odpowiednich ziemniaków, itp. W ciągu ostatniego miesiąca jadłem frytki około 15 razy @MarianoaItaliano potwierdzi bo mu się nawet żaliłem :D).
Proste na ogół przepisy mają to do siebie, że robione są często na wiele różnych sposobów Konsultowałem się nawet z belgijskimi blogerami kulinarnymi i aby obalić różne mity i nieścisłości, które znajdowałem.
Przepis ma chyba najkrótszą listę składników w historii wszystkich moich przepisów. Jest prosty w wykonaniu (jeśli nie macie frytownicy trochę trudniejszy, ale z czasem łatwo nabrać wprawy). Mam nadzieję, że frytki belgijskie zagoszczą wkrótce na waszych stołach, a wy podzielicie się ze mną i innymi swoimi wrażeniami np. publikując je na mirko #gotujzwykopem i oznaczając mnie :)
Jeśli macie jakieś pytania piszcie śmiało w komentarzach do znaleziska lub w wiadomości prywatnej, każdemu w miarę możliwości postaram się pomóc.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Jeśli Cię zawołałem, a nie chcesz być wołany zaplusuj inny komentarz.
Co w następnym odcinku?