Aktywne Wpisy

moll +178
Takiego rzułtego sobie na urodziny zrobiłam :)
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
uprzedzając pytania - dobry, taki nie za słodki. Gorzka czekolada, krem cytrynowy, dżem malinowy. Biszkopt i krem barwione dla ładniejszego efektu
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #tort #jedzenie
źródło: 9bc835dd535cba236a114fe89f610eea
Pobierz
troglodyta_erudyta +198
#debata
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
Kiedy próbujecie zaorać gównopytaniami potężnego Trzaskowskiego.
Z takimi kontrkandydatami Trzaskowski mógłby nic nie robić, tylko srać do Wisły codziennie, a i tak by wygrał.
źródło: temp_file3801705996166377690
Pobierz

Od 3 lat jestem w UK na studiach w Newcastle i jestem na trzecim roku kierunku biznesowego. Pracuje part-time jako młodszy analityk( w Polsce to chyba jest ryzyka kredytowego). Pieniądze są raczej średnie i po studiach planuje wyjechać do innego miasta z narzeczoną. Jakie miasta powinienem wziąć pod uwagę? Zależy mi na tym, żeby było spokojnie( nie wiadomo kiedy dzieci będą :D) i nie chcemy miasta takiego jak Newcastle, bo tu wieczny melanż. Gdzieś gdzie jest praca w bankach, jakichś korporacjach itd...(obaj po podobnych ekonomicznych kierunkach) i żeby przede wszystkim można było się osiedlić na stałe i kupić mieszkanie, wiec Londyn odpada. Myśleliśmy nad zmianą państwa, ale chyba nic nas nie pociągnęło.
Dzięki z góry, za wszelkie sugestię. :)
#uk #anglia #wielkabrytania #szkocja #walia #ekonomia #praca
Komentarz usunięty przez autora
Tu rządzą Peaky Blinders i Tommy Shelby, więc mamy spokój
Ew jakieś posh miasta typu Oxford ale ja sie tam na południu nie wyznaje
Barnsley to 100k miasteczko, jego plus to to, że jest tutaj spokojnie bardzo oraz 98% białych ludzi, a ponad to masz 20min do Sheffield i 40min do Leeds - zarówno samochodem jak i pociągiem, więc opcje co
@interface: oh jeszcze z pół roku mam do decyzji, dzięki za propozycje :) Jak się zyję w cardiff skoro juz tam jestes?
Dużo pracy w Walii?