#anonimowemirkowyznania Jestem spoko gościem, poznałem ją straciłem dla niej głowę, pomagałem, słuchałem, wspierałem często się spotykaliśmy zawsze było fajnie, ona inicjowała często spotkania byliśmy naprawdę blisko - myślałem: nie całuje potrzebuje czasu ja nie naciskałem trwało to rok prawie. Potem na wyjeździe pojawił się on pan W wmówił, że rozchodzi się z żona pewno pukną ją na ostro i olał ta zakochana załamana - powiedziałem aby w----------a wy wszystkie #rozowepaski jesteście p--------e p---------e jak ma facet się starać a same podpuszczacie chamą - ok taka natura po cholerę kłamiecie! Straciliście szanse spotkać spoko gościa teraz moja kolej niszczenia waszych zadów! #przegryw
@AnonimoweMirkoWyznania: Mirku - zapamiętaj sobie to raz na zawsze: jak na max trzecim spotkaniu na którym jesteście sami w jednym pomieszczeniu nie było ognia to po prostu nie jesteś dla niej. Baba bez bolca dostaje p-------a - mówi Ci to coś? Natury nie oszukasz. Jak różowa spróbuje raz to chce cały czas i basta. Przez rok to ona już obrabiała nie jednemu a Ty byłeś nawet poza określeniem beta...
@AnonimoweMirkoWyznania: xD Lol One potrzebują emocji a nie stateczności xD Nawet samotna madka jeśli będzie miała do wyboru związek z beta a związek z alfa(nawet mega niepewny) to wybierze alfę
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Jestem spoko gościem, poznałem ją straciłem dla niej głowę, pomagałem, słuchałem, wspierałem często się spotykaliśmy zawsze było fajnie, ona inicjowała często spotkania byliśmy naprawdę blisko - myślałem: nie całuje potrzebuje czasu ja nie naciskałem trwało to rok prawie. Potem na wyjeździe pojawił się on pan W wmówił, że rozchodzi się z żona pewno pukną ją na ostro i olał ta zakochana załamana - powiedziałem aby w----------a wy wszystkie #rozowepaski jesteście p--------e p---------e jak ma facet się starać a same podpuszczacie chamą - ok taka natura po cholerę kłamiecie! Straciliście szanse spotkać spoko gościa teraz moja kolej niszczenia waszych zadów! #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: no sorry, ale czego się spodziewałeś, skoro przez ROK nie dałeś jej nawet buzi XD
Pokazałeś jej, jakim jesteś beciakiem. A wystarczyło tylko popatrzeć w oczy, dotknąć, pocałować. A później to już wiadomo.
One potrzebują emocji a nie stateczności xD
Nawet samotna madka jeśli będzie miała do wyboru związek z beta a związek z alfa(nawet mega niepewny) to wybierze alfę
Komentarz usunięty przez autora