Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Racząc się przed chwilą marihuaną wpadłem na genialną myśl. Kurcze, że wcześniej o tym nie pomyślałem. Słuchajcie. Lewakiem nie jestem, ale z racji rosnących nierówności społecznych w dystrybucji seksu dla przegrywów trzeba wprowadzić odgórnie zatwierdzony plan przez jaśnie nam panujących. Trzeba sparować tak ludzi, żeby wyrównać "wyjściowość" co poniektórych
facjat. Będzie to ciężkie zadanie, ale następne pokolenia nam podziękują. Przegrywy będą parowani z foczkami 9+/10. Oczywiście nie będą to p0lki, tylko sprowadzane ze wshodu i zachodu Europy, piękne, zadbane, ponętne kobiety. Chady dostaną do kopulowania p0lki i błoniary z wykopu. Dzięki temu każdy będzie w końcu ruchał, a co najważniejsze wyrówna się średnia p0lackiej mordy do stabilnego 6-7/10 i z czasem zaczną zanikać wady genetyczne i zakola. Tylko jest jedno ale. Niestety dla mnie nie będzie pięknych Hiszpanek, Rosjanek, Francuzek tylko nasze witaminki... Ale czego się nie robi dla tej uciśnionej grupy społecznej, którą tak bardzo polubiłem. Poświęcił bym się dla was moje kochane przegrywy.

#seks #p0lka #przegryw #rozowepaski
  • 8
@Riczler: stary, #!$%@? z europejkami, one też często mają nasrane w bani - a to lewactwo, a to coś. Wenezuela - to jest to, no i ogólnie cała Ameryka południowa i środkowa - to są dopiero ponętne loszki takie latiny ( ͡° ͜ʖ ͡°). No i nie sa chyba tak #!$%@? jak w eu, temperament mają, ale to dobrze.