Aktywne Wpisy
johnny_tomala +615
PolishPsycho +181
Właśnie obejrzałem tiktoka, w którym dziewczyna opowiada o zagadywaniu do jej koleżanek przez facetów.
Kiedy koleżanki mówią jej, że jakiś creep do nich zagadał, ona dopytuje co takiego w nim było creepy.
Oczywiście odpowiadają wymijająco, że zadawał jakieś dziwne pytania, typu czy nie chciała by się poznać albo co porabia itp.
Na końcu dochodzi do wniosku, że po prostu jej się nie podobał xDDDD Kuźwa, przecież to jest kwintesencja memów internetowych i
Kiedy koleżanki mówią jej, że jakiś creep do nich zagadał, ona dopytuje co takiego w nim było creepy.
Oczywiście odpowiadają wymijająco, że zadawał jakieś dziwne pytania, typu czy nie chciała by się poznać albo co porabia itp.
Na końcu dochodzi do wniosku, że po prostu jej się nie podobał xDDDD Kuźwa, przecież to jest kwintesencja memów internetowych i
#seks #zwiazki #oral
Pytanie do różowych pasków odnośnie głębokiego gardła. Co zrobić w sytuacji gdy nie mam odruchu wymiotnego, ale mimo to penis nie chce wejść głębiej, bo się blokuje? Da się to rozćwiczyć? Juz dawno temu zatrzymałam swój progres na tym stopniu i za nic głębiej się go nie da włożyć.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@mlodyteam: nic nie daje, a penis jest w miarę prosty
@jalop: często miewam, a co to ma do tego?
Zaakceptował: sokytsinolop}
#seks #zwiazki #oral
Pytanie do różowych pasków odnośnie głębokiego gardła. Co zrobić w sytuacji gdy nie mam odruchu wymiotnego, ale mimo to penis nie chce wejść głębiej, bo się blokuje? Da się to rozćwiczyć? Juz dawno temu zatrzymałam swój progres na tym stopniu i za nic głębiej się go nie da włożyć.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za