Wpis z mikrobloga

• 335
Wiecie mireczki kiedy zaczynają się problemy? Jak znajomy diler wam już nie chce sprzedawać, nie że konfidenty jesteście czy coś tylko zwyczajnie się o was martwi...
#narkotykizawszespoko #wyznanie
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Saycer kurde nie bo z domu nie będę mógł wyjść, a pies lubi spacery! ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@mamajasia12 problemy to mam z czym innym i ja spokojny jestem raczej

@r50_ ja też (ʘʘ)

@Saycer wierny jestem, ten mnie nie oszuka, nie wystawi, no idealny jest po prostu, a jak brałem od innych to ehh szkoda gadać
  • Odpowiedz
@R0el:

Art. 135 Kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia sprzedaży takiego towaru, podlega karze grzywny.

donieś na typa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka większość z nich to chyba takie Sebastiany, przynajmniej tak x doświadczenia wiem. Dresik i prawilna mordeczka. Chociaż miałem przygodę jak elegancki ziomek się tym zajmował, ale to jakiś dobry klub musiał chyba być xD

@Saycer Wiesz co, z tym zyskiem to jest różnie. Ogólnie im gadasz z kimś wyżej* tym bardziej to wszystko jest bezwzględne i pełne agresji. Ot magia pieniędzy.
  • Odpowiedz