Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Mega_Smieszek +805
#ukraina
Krótki komentarz sytuacji politycznej na Ukrainie z przed 2 tygodni
To taki Ukraiński Kukiz? Antysystemowcy wnerwieni na klasę polityczną czy ma jednak jakiś program?
Te notowania to bez okupowanego Donbasu? Tam wyborów nie będzie?
Odpowiedź na to pytanie masz
tak mi się przypomniało( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4rcinS: Znaczy się Polak będzie rządził Ukrainą
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Nie sledzę zbytnio tego co mówi (i nie wiem kogo umiesci na lsitach), ale też mi takie mysli (przeczucia) przez głowę przechodzą. Niestety takie projekty gdzie jest jeden gośc nawet z najszczerszymi chęciami i on dobiera sobie ludzi żeby wystawić listy to jak dla mnie może pieknie w planach wygladają, ale w rzeczywistości to niemal zawsze jest zawód.
No i czy ci jego ludzie są
Nie znam nikogo z jego partii i dlatego jestem wciąż sceptyczny
Ja ją pozycjonuje jako trudniejszą opcję niż środowisko Poroszenki (chociaż ono