Aktywne Wpisy
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
mickpl +47
Oglądam sobie prezentację możliwości kolejnego zastosowania AI (niestety nie dam linka, bo wewnętrzna, ale też nic odkrywczego, po prostu dobrze sobie radzi z refaktoryzacją kodu) i powiem tak: ludzie którzy dzisiaj rozpoczynają studia z #programowanie wtapiają życie, podobnie jak studenci marketingu na marketingowej górce (kiedyś na to było ogromne ssanie, kto wszedł w prime time zarabia ogromną kasę, reszta podaje hot-dogi w Żabce).
Nie będzie takiego ssania na programistów za góra 5
Nie będzie takiego ssania na programistów za góra 5
FAQ:
- Dla czego nie "najlepszy"?
- Bo konkurencja na najgorszego jest silniejsza
- Czy wszyscy moderatorzy są tu wymienieni?
- Mam taką nadzieję. Lista obejmuje moderatorów zaproponowanych przez użytkowników. Jeśli kogoś nie ma to znaczy że był za dobry.
Wszyscy wymienieni moderowali treści na Wykop.pl w 2018r.
- Czy Elfik... ?
- Broń Boże. a__s zajmuje szczególne miejsce w naszych sercach i wszyscy ja kochamy.
- Czemu nie najgorszego Mirka?
- Bo zbrakło by miejsca na ankiecie. Poza tym jak wiadomo to użytkownicy "tworzą" serwis Wykop.pl więc jak im się coś nie podoba to sami sobie są winni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Czemu nikt nie lubi moderacji?
- Absolutnie nie mam pojęcia. To pewnie pozostanie zagadką. ¯\_(ツ)_/¯
W tym roku moderatorami byli:
38t2
mtm
4XEd
nHx
2aSD
2SNM
2t06
3fxY
f1S
Zapraszam do oddania głosu na Waszym zdaniem najgorszego.
Wybierajcie który powinien zdobyć "Tytuł kakaowego moderatora 2018".
W komentarzach mozna uzasadnić swój wybór.
Miłej zabawy :)
Najgorszy moderator 2018r.
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@xxxxxxxxD: I oby nie dostał bo @FlaszGordon robi tu na portalu bardzo dobrą robotę
Oczywiście normalni użytkownicy nie mogą być "anonimowi" mimo, że sami są niejednokrotnie narażeni na inwektywy, stalking i groźby.
Ot taki paradoks :)