Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +74
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.

wonsisko +1
co mogę dobrego jutro kupić do jedzenia, żeby pobudzić apetyt
słucham państwa
słucham państwa

#rower
Komentarz usunięty przez moderatora
@konami84 przerzutki na pewno nie rozregulowały Ci się od śniegu czy deszczu i to bez różnicy czy był na nich olej czy nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Łańcuch i kaseta do wymiany .
@Byte30
@JimmyKimmel
@micelangeloB Panowie dajcie spokój z tym łowca pomylonych, szkoda słów na gościa. Łańcuch i kasetę miałem wymieniana w tym roku więc teraz kolejna wymiana? Przeskakuje mi jedynie 2/7 tak że ciężko jechać więc nawet nie próbuje.
źródło: comment_YjxV5bjuZVzKmdTgWVAO5FIO32pBco08.jpg
Pobierzźródło: comment_J0IUDP8iFmlqyPQ878GyFH2v6AmnBVpd.jpg
Pobierzźródło: comment_xYaX4MbMiXqZbvcLBrYGq6DKaL9asAsS.jpg
Pobierz