Wpis z mikrobloga

Mireczki ja znowu z prośbą o pomoc,a wiem że tu można na was liczyć .Na początek jeszcze raz chciałem podziękować @michalw1987 który pomógł mi w sprawie wifi .Chłopie mało że pomogłeś z wifi z I8 to okazuje się że ta sama przyczyna była z I6 ! Córka dostała nowy I8 bo miała problem z 6-ką z wifi,ja już miałem go rozbierać zamawiać antenkę i próbować go naprawić ,a tu okazało się że to pierdoła w ustawieniach,nikt nie potrafił inny nakierować mnie na to i telefon śmiga bez problemu a córka głupotą dostała nowy.....,bo innego nie uznaje jak Iphone . Gdybym ja używał tej marki ( od zawsze na androidzie jestem ) pewnie bym wpadł na to ,no ale z kobitami ...... .Grunt że teraz oba dzziałają,i pewnie " 6 " pójdzie do sprzedaży bo stan praktycznie wizualny idealny i jeszcze się ktoś nacieszy,chyba że ja się pobawię i może się przekonam do tej marki .Dobra,koniec owijania,taki problem . Skopiowała dane z 6-ki na 8-kę jakoś z telefonu na tel ( chyba z kopi zapasowej ) wszystko śmiga na 8ce ,ale chciałem żeby 6kę przywrócić do ustawień fabrycznych,zrobiła to i wyłączyła czytnik lini żeby normalnie mógł wejść w menu I . Czy to wystarczy jakbym chciał sprzedać tego Iphona ( z tego co widzę chyba jakaś muzyka jeszcze została ? ) ? Czy coś ma jeszcze zrobić ? I kolejna sprawa ,jak zrobiła w 6ce ustawienia fabryczne to w 8ce znikły wszystkie zdjęcia ,które też były na 6ce ? O co chodzi,ktoś podpowie,ja nie znam tego systemu . I jeszcze jedno jakbym chciał się sam pobawić tym I6 to należy założyć swoje konto osobne na Apple ID czy jak to zrobić ? Sorry ,może głupie pytania ale jak pisałem nigdy z tym systemem nie miałem do czynienia,a może mi się spodoba .
#iphone
  • 4