Aktywne Wpisy
Wyobraźcie sobie że żona Harrego ociera się o jakiegoś spoconego tancerza Helmuta, podczas gdy jej mąż #!$%@? po boisku za piłką. No #!$%@? impasybol
#mecz
#mecz
wfyokyga +66
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Co robi Prezydent Jaśkowiak? Nie bierze udziału w uroczystościach bo "jest za rozdziałem Kościoła i Państwa"
Co robi policja? Zakazuje corocznego Biegu Powstania Wielkopolskiego na dwa dni (robocze) przed imprezą.
Co robi Urząd Miasta? Promuje wyłącznie działania organizowane przez spółkę Estrada
Co robi Marszałek? Organizuje z TVN koncert za 7mln w którym prowadzący i muzycy są oderwani od rzeczywistości.
Co robią Poznaniacy? Organizują wielką illuminację, wydają własnym sumptem płyty z muzyką, organizują bieg pamięci PO CHODNIKACH oraz małe koncerty i spotkania. Rozdają jedzenie, flagi, koszulki na pl. Wolności. Oczywiście wszystkie te oddolne atrakcje Miasto Poznań pomija w swoich przekazach. Nie znajdziecie zdjęcia ani jednej głupiej wzmianki na oficjalnych kanałach, bo po co. I tak się pomału żyje na tej wsi.
#poznan #takaprawda #polska
@rubikoon: i policja ma na słowo harcerza uwierzyć, że organizatorzy załatwią to, czego nie dopilnowali? A jak komuś stanie się krzywda przez złe zabezpieczenie
@rubikoon: I co to ma do rzeczy? Jak dla mnie nie musi być na każdej części obchodów, ważne, że był na tej najważniejszej. Przestań się #!$%@?ć do czegoś, do co nie miało miejsca, już Ci kilka osób to wytnęło.
A co do nieuczestniczeniu przez Jaśkowiaka na mszach to ma moje pełne poparcie. To, co czarna mafia wyprawiała w Poznaniu to zasługuje na pełen bojkot ze strony
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora