Wpis z mikrobloga

Moi dziadkowie mieli ostatnio 50 rocznicę ślubu, wielka inba, gratulacje od burmistrza, msza w kościele, poczęstunek, kwiaty, prezenty. Dostali min. koc. Nigdy nie zapomnę jak wrócili do domu, dziadek usiadł, patrzy na ten koc, na babcię, na koc, na babcię i mówi zasmucony: za pięćdziesiąt lat męki z tobą koc dostałem...
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
#!$%@? dziadek se zazartowal posmial z zona
@zourv: Tylko skąd mamy wiedzieć że to żart? Jeśli powiem o przyjacielu w gronie przyjaciół "co za gnój, prezent tylko za dwie stówy" to jest żart W KONTEKŚCIE przyjaźni, średniej wydawanej na prezent i grona w którym jestem. Jeśli ktoś przedstawia sytuację "życie z żona to UDRĘKA" to bez kontekstu pomyślę to co właśnie powiedział, bo inaczej to mam kontekst tylko kilkunastu facetów mówiących
  • Odpowiedz
@Hannahalla: kobieta wychodzi za mąż z mężczyzną ponieważ chce żeby on sie zmienił, a mężczyzna żeni się kobietą żeby się nie zmieniałą. poroblem polega na tym że kobieta od samego początku ma plany, np dom na przedmiesiach lub apartament w centrum miasta. które to mężczyzna ma realizować. a jak nie realizuje jej planów to znaczy że jest złym mężem. i sie nie zmienił. taka prawda.
  • Odpowiedz