Wpis z mikrobloga

@domp12 no, to jest #!$%@? xD i jeszcze zależy kto mówi

Jak koleś powie do laski ważącej więcej od niego, że po prostu dla samego zdrowia mogłaby trochę zrzucić kilogramów to jest ALE CHAM GBUR KURNA #!$%@? ZOSTAW KASIĘ W SPOKOJU

Ale! Jak grono laseczek śmieje się w klasie z przegrywa, typowego przegrywa nerda informatyka i komentują jego cherlawą budowę to jest "no ale o co chodzi, PRAWDĘ MÓWIE NIE?"
  • Odpowiedz
@fan_comy: @domp12: to jest słabe z obu stron. W sensie facet powiedział to delikatnie i swego czasu usłyszałam i od swojego niedoszłego i byłego faceta, że jakbym tak trochę schudła (jeden mówił o 20 drugi o 8-10 kg, waga mi trochę skacze xd) to bym była idealna kobieta. Nie obraziłam się. Każdy ma prawo mieć swój gust skoro ja nie umawiam się z samymi „przegrywami” to nie mam
  • Odpowiedz
@Merida no ja tak określiłem "przegrywem" bo stereotypowo tu na wykopie się tak wyobraża takiego przegrywa co nie oznacza, że takowym jest :p noł ofens, w sumie to nie wiem czemu wziąłem skrajnie dwa osobne przykłady, zamiast chudego to też dajmy grubego kolesia. Tylko ci grubi mają to do siebie, że jeśli mają miły charakter to są "misiami". Tak jak ja xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Merida
@GrindujTopy
@fan_comy
nie chodzi o wygląd innej osoby. wytykanie wagi czy wygladu bo to troche może być urażające i to kazdego prywatna sprawa. Bardziej chodzi mi o taka zwykła szczerosc.
Jeden z przykładów taki najmniejszy : od ponad roku w firmie pracuje pani grubo ponad 20 lat odemnie starsza i zajmuję sie obsługa klienta internetowego. czyli odpisuje na maile, zajmuję się reklamacjami, przyjmuje zamówienia telefoniczne itd. Kilka razy
  • Odpowiedz
@fan_comy: misie też są w porządku, natomiast ja sama wiedząc, że mam swój typ nie obrażam się jeśli w czyimś guście nie jestem. No trudno i tyle. Ja bym nie chciała być zmuszana do bycia z kimś kto na mnie kompletnie nie działa i sama też nie oczekuje aby ktoś się zmuszał. Wracając do meritum no to niestety jak ktoś ma przysłowiowy kij w dupie i zero dystansu to nie
  • Odpowiedz
@fan_comy: ot, zwyczajna wymiana zdań. Myślałam, że jednak troszkę inaczej to postrzegasz pod katem stereotypizacji ze nam więcej wolno niż wam i tak uważamy. Ze my możemy być w szczerości chamskie a wy już nie.
  • Odpowiedz