Wpis z mikrobloga

Mireczki, czy ktoś może przekonać mnie w kilku zdaniach aby nie usuwać konta na wykopie?

Łatwo nie będzie - pejsbuka nie posiadam, ani snapa ani insta ani twita - cenię prywatność.
Tu był jakiś kontakt, ciekawy tag #motoryzacja i część osób uprzejmych i trzeźwych.

Ale na wykopie jest podła ignorancja i przyzwolenie na szydzenie, drwienie z i szkalowanie naszej religii, co łamie punkt 5/3/c Regulaminu, ale nie przeszkadza to aby funkcjonował tag bekazkatoli
Nie chcę tego dłużej wspierać swoją obecnością. Czy zdajecie sobie sprawę, że czarnolisto nic nie zmienia? Ludzie
podli i złośliwi nadal będą wrzucać treści i szydzić a moderatorzy na to pozwalać. Ostatnie "zadymy" z euroweekiem jeszcze
dalej przesunęły granice ich bezczelności i ignorancji.

Czas działać.

#wykop #moderacja #regulamin
snwptest - Mireczki, czy ktoś może przekonać mnie w kilku zdaniach aby nie usuwać kon...

źródło: comment_eZH8NRDW1PxOVgeo6yVV1rrlwWrgdbGg.jpg

Pobierz
  • 4
@snwptest: Ee tam. Pamiętaj, że na Ziemi jest coś koło 8 miliardów ludzi, a w Polsce jakieś 38 milionów z kawałkiem. Ktoś musi być zjebem, żeby pula genetyczna się zgadzała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pangia - @snwptest: Ee tam. Pamiętaj, że na Ziemi jest coś koło 8 miliardów ludzi, a ...