Mireczki myślicie, że szykuje się jakaś promocja przed końcem roku na #gearbest na #oneplus 6? Słyszałem, że telefon już nie jest produkowany, więc może będą chcieli go wyprzedać przed końcem roku? Jak czujecie?
@piesnababy: przeciez promockje na opo6 z gearbest sa obecnie wszedzie, na kazdych stronach z reflinkami, w kazdych tagach w temacie na wykopie. Non stop na pepper.pl tez gosci.
Cena moze troche jeszcze spadnie, a potem po prostu telefony sie skoncza.
@lyman11: ale przecież to jest prawda, OnePlus nie jest w Polsce tak znany jak Xiaomi, nawet moi znajomi (nie geeki, ale orientują się mało wiele) nie kojarzyli tej marki. Mimo wszystko ta nazwa mówi jedynie tym, co są nieco zagłębieni bardziej w temacie.
@piesnababy: ominąłeś właśnie wszystkie największe obniżki (11.11, black friday, 12.12), ewentualnie może coś na nowy rok, ale ciężko powiedzieć. OnePlus 6T nie zbiera tak przychylnych
@mmenelica: no szok że nie wniósł powiewu nowości. Ktoś się tego spodziewał? Wersja "T" to ulepszona wersja normalnej, a nie nowy, przełomowy telefon. I tak jestem zdziwiony że tak dużo zmienili.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Cena moze troche jeszcze spadnie, a potem po prostu telefony sie skoncza.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Volan:
Oneplusa na samą premierę się w milionach egzemplarzy sprzedał więc ciężko mówić o braku popularności :P
@piesnababy: ominąłeś właśnie wszystkie największe obniżki (11.11, black friday, 12.12), ewentualnie może coś na nowy rok, ale ciężko powiedzieć. OnePlus 6T nie zbiera tak przychylnych
Większa bateria, mniejszy notch, dwa głośniki, czytnik o nii papilarnych w ekranie.
To zdaje się wszystkie nowości. Czy lepiej niż zwykła 6? Dla niektórych może tak. Ja wolałem jednak Jacka i diodę powiadomień.
Niedawno skończyły się na GB za 420 i teraz są za 470 $.