Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +36
Jest publiczna nagonka na kobiety nie chcące mieć dzieci ale przecież one są w związkach z facetami, którzy też nie chcą mieć dzieci xD
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.
I tych facetów nikt nie atakuje, nie wyśmiewa, żyją sobie jak chcą
A kobiety są wyzywane xD
Tylko kobieta według facetów to istota, którą należy pozbawić wolności i prawa do samodecydowania o sobie i swoim ciele.

ProstolinijnyW +11
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
źródło: temp_file3016716880944386790
Pobierz

#lodz #bekaztransa
źródło: comment_yQXC6dh6PcrYJd4QIQEUbYYWzpeYyrzl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I to chyba ma jakiś sens bo przecież pociąg w miejscu się nie zatrzyma a tam te pociągi jadą szybko. A tutaj 10 metrów za przejazdem już stoi wiec pewnie z uwagi na awarie było 20km/h.
@epll: Tak p-----------ł że aż się szlaban naprawił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PazuryCezura: i tak powinno być. po jaka cholere 2 minuty gapić się w pusty przejazd? W Białystoku na CB radio już sie naradzali czy dróżniczki nie pobić bo ze 3, może 4 minuty nic się nie działo. O dziwo trochę pomogło jak ja, cały na biało, powiedziałem że zamknęła wtedy kiedy miała obowiązek zamknąć. A że