Aktywne Wpisy

SzymonXes +129
Taka sytuacja. Wszyscy robimy w dziale obsługi klienta w międzynarodowym korpo. Z tą różnicą, że ja mam umowę o pracę na czas nieokreślony i godziny 9 - 17, poniedziałek - piątek, a julczyska (lvl 20 i 22) są na 3 miesiącach próbnych na zleceniu i mają robotę zmianową (w tym wypadku 4 - 12, 12 - 20 i 20 - 4) w tym weekendy i święta. Kiedyś, za czasów simpowania, pewnie bym

DzonySiara +9

On nie tylko ta matkę bije ale przez te 1,5 roku zniszczył ją całkowicie dając nieograniczony dostęp do alkoholu, tytoniu tylko po to, żeby robić na niej pieniądze. Zresztą Jaca jest jaki jest ale chodził przed tym wielkim boom na grubasa do pracy. To Tucznik nie dawał mu spać noc w noc robiąc imprezy i namawiając żeby rzucił robotę. Teraz są uzależnieni nie tylko od alkoholu ale od oblecha bo rzuca im tytoń, alkohol i ochłapy na jakieś jedzenie.
Zobacz Wojtek jak on traktuje ludzi, którzy robią na niego, taki Baobab, Pezet, Jachimek - każdy z nich dziś wygląda jak wrak człowieka. Każdy kto próbował zaistnieć na tych patologicznych streamach wyszedł na tym gorzej niż przyszedł.
Mam nadzieję, że zaczniesz mówić jak jest i skończycie już na stałe współpracę z tą tłustą fałszywą świnią. #danielmagical #patostreamy #famemma