Czy dobrze mi się wydaje, że w teologii Kondonowicza trójcę świętą stanowią Bóg, Jezus i Matka Boska? Jak nazywa się taka herezja? #kononowicz #patostreamy
@BaronUngern: generalnie dobrze się Panu wydaje, chociaż przypominam sobie przynajmniej jeden przypadek, kiedy podał właściwy skład Trójcy Świętej (na pytanie od widza o wymienienie Osób, przekazane przez Fiodorczuka). Na drugie pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć.
@BaronUngern: Na filmach z wczesnego okresu meksykanskiego pare razy tak mowil. Nie wiedzial tez do konca kto jest aktualnym papiezem, oraz twierdzil, ze Jan Pawel 2 zostal "bestialsko zamordowany"
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#kononowicz #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Na filmach z wczesnego okresu meksykanskiego pare razy tak mowil. Nie wiedzial tez do konca kto jest aktualnym papiezem, oraz twierdzil, ze Jan Pawel 2 zostal "bestialsko zamordowany"
Nie mam. Prawdopodobnie te filmy przepadly razem z pierwszym kanalem Jaroslawa A.