Wpis z mikrobloga

Chyba @GearBest_Polska wycackał mnie na wysyłce i w sumie to ogólnie. Zamówiłem Mi Box S 12 listopada. Wysłali po miesiącu i do tego nie priority line tak mi się wydaje, mimo ze zaznaczyłem. Czyli nie dość, ze czekałem miesiąc na wysyłkę, została złą metodą wysłana, to do tego zapłacę VAT. Ostatni raz kupowałem na gearbest, więcej tego błędu nie popełnię. #tracking #gearbest #priorityline #notpriorityline #gorzkiezale #chinskacebulaxiaomi
flisek94 - Chyba @GearBest_Polska wycackał mnie na wysyłce i w sumie to ogólnie. Zamó...

źródło: comment_lC7Y0GTpDBYLrQ9MSP6wNQyJIorZJcXr.jpg

Pobierz
  • 53
@alinajlepsze: ja się licze ze będzie dłużej iść. Jak zamawiałem był shipping date 24-26 listopada i spodziewałem się ze przed świetami przyjdzie. Ale oni wysłali pół miesiąca po terminie plus złą metodą i to mnie #!$%@?ło. Bo paczka wyszła już z Singapuru w tamtym tygodniu i nie doszla jeszcze nawet do Warszawy.
@flisek94: coś mi się zdaje, że skasujesz te swoje żale bo sie ośmieszasz, plujesz na nich jak byś robił pierwszy raz zakupy w Azji :) Idz kupuj na aliexpress to się zdziwisz :)

@widmo82: proste ze nie mam ogarnięcia bo nie kupuje często na cebulastronach i akurat teraz żałuje. Powiniennem był zapłacić 100 zł więcej na Allegro i miec to zaraz. Ostatni raz robię duży zakup na takich cebulackich stronach. Plus nie mam co szukać zrozumienia na takich cebulackich tagach, raczej wymagających ludzi tu nie znajdę