Aktywne Wpisy
Balento +1
patokibice mnie atakują, bo nie lubię F1
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
oto właśnie prawdziwa twarz środowiska fanów Formuły 1. mam nadzieję, że normalni entuzjaści tego sportu nie popierają używania słów na "k" i na "ch" jako przecinek. myślę że warto rozpocząć dyskusję na temat konieczności zwalczania patologii w środowisku kibicowskim, choćby po to, by nie psuć opinii zwyczajnym sympatykom #f1. poniżej komentarze wywołane moim wpisem który zawierał po prostu króciutką opinię na temat F1. pozostawię
Też tak macie, że jak jedziecie samochodem, to "bawicie się" w coś takiego, żeby jak najrzadziej używać hamulca, i starać się manipulować głównie gazem i biegami?
#samochody
#prawojazdy
#samochody
#prawojazdy
PATRYK VEGA PREZENTUJE "WAR THUNDER"
- To T-34-100 nie miał prawa działać?
- W #!$%@? mam że nie miał prawa, dawaj #!$%@? premium!
TEGO LATA
- Ty, ja mu mówię, że Tygrysy II były #!$%@? i zawodne, a ten się #!$%@? pluje że Kruppstahl i 88mm armata, #!$%@? złamany
SCENARIUSZ NAPISANY WRAZ Z PRACOWNIKAMI GAIJIN
JANUSZ CHABIOR
- Poszukujemy nowych czołgów podstawowych, niekonwencjonalnych konstrukcji, potrafiących owinąć sobie V i VI tier wokół palca, bitwy w stresie, na pełnej #!$%@?
CZARNA PLANSZA
- Musimy #!$%@? #!$%@?ć balans na 9.0-10.0, za wszelką #!$%@? cenę...
W 2018 21,37% GRACZY PLUŁO NA RUSKI BIAS
BOGUSŁAW LINDA
- Dobra, masz tu #!$%@? 105mm M735 i #!$%@?ć
KATARZYNA WARNKE
- Hahahaha, za taką premkę to się jeszcze nie ruchałam, hahahahaha
AGNIESZKA DYGANT
- Co #!$%@?, nigdy rezerwy na 10.0 nie brałaś?
TOMASZ OŚWIECIŃSKI
- Hehe DM33 #!$%@? już!
PIOTR STRAMOWSKI
- Jeśli jeszcze raz zobaczę, że masz w lineupie FJ-4B, M1IP i AH-1Z, to cię znajdę i zajebię, rozumiesz to #!$%@??
W KINACH
@Kpt-Price: Ostatnio gram dużo japonią 10.0 i wysyłałbym to do większości amerykanów
@Kpt-Price: o ty #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)