Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Więcej zdjęć https://www.facebook.com/SlaskaKWP/photos/pcb.2239913359586917/2239913002920286/?type=3&theater #policja #antyterroryzm #slask
Komentarz usunięty przez autora
@Gdzie-Mnie-Z-Tym-Szprajem-Gamoniu: Opiszesz pokrótce różnicę?
Wygląda trochę jak pozowane.
Wręcz przeciwnie, osoba na zdjęciu to snajper.
Strzelcy wyborowi działają w ramach większych pododdziałów.
Zgodnie z definicją to może być strzelec wyborowy, który wspiera oddział, ale i snajper pracujący w parze z obserwatorem ¯\_(ツ)_/¯
SPOILER: na załączonym w 1poście fanpejdźu jest dodany przez policję hasztag #snajper więc chyba sprawa wyjaśniona ;)
BONUS:
https://www.wykop.pl/link/2455865/czym-sie-rozni-strzelec-wyborowy-od-snajpera-wyjasnia-gen-dyw-miroslaw/
@Gdzie-Mnie-Z-Tym-Szprajem-Gamoniu: Gdyby ktoś jeszcze się zastanawiał tak jak ja:
Strzelec wyborowy a snajper
Obecnie w polskiej terminologii wojskowej występuje wyłącznie określenie strzelec wyborowy. Jest ono odpowiednikiem występujących w terminologii państw anglosaskich określeń sniper oraz sharp shooter, designated marksman lub po prostu marksman. Pierwszy termin oznacza żołnierza działającego w pojedynkę lub w małej 2-3-osobowej grupie, o dużej autonomii, operującego niezależnie od większych pododdziałów, najczęściej wyposażonego w
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie celuje do nikogo, jest na służbie w gotowości gdyby coś się zaczęło dziać.