Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
2. Baba kupuje towar za 4.99zl i paczkomat za 8.99
3. W wiadomości do sprzedającego prosi o jakieś gratisy
5. C--j. Są święta. Dorzuciłem czekoladę z orzechami bo dziecko miało w paczce od Mikołaja z przedszkola #tatastulecia
6. Negatyw bo czekolada przyszła roztopiona i zastygniętą na nowo
7. A towar nie ruszony i czysty
8. Już nigdy nikomu nie pójdę na rękę
9. Tak się rodzą janusze biznesu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Lester_Burnham: XD ciekawe czy w kiosku jak gazetę kupuje też prosi o gratis bo święta idą
Zdjęcie było kupki złota dosyć sporej bo ponad 500gr, by pokazać że jest z czego odważyć
Dostałem negatywa bo baba kupiła 10gr i chciała to co na zdjęciu i jeszcze powiedziała że na policję pójdzie, że ja oszukałem.
@Lester_Burnham: roztopiona w grudniu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@klinkierportlandzki: Z uwagi na to że kolega jest jubilerem, to myślę że może mu chodzić o jednostkę zwaną "gran" lub "grain".
https://pl.wikipedia.org/wiki/Gran_(jednostka)