Aktywne Wpisy

s3b4 +984
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w

zaczynam prace nad prototypem gry, która od dawna chodzi mi po głowie. W grze będziemy sterowali naszym czołgiem WSAD + mysz // gamepad. W potyczne przeciwko innym graczom będziemy wykorzystywać różne umiejętności i osprzęty - osłony, teleportacje, miny etc. Nie chce wybiegać daleko w przód z planowaniem gameplaya póki nie skoncze prototypu, ale byłbym wdzięczny za feedback na starcie.
#gamedev
źródło: comment_cPrdvWZ8IHwDfl3DP7Jd9k8OmXxtZItg.gif
PobierzA sam prototyp wygląda spoko, też miałem zamiar zrobić coś podobnego z tymi assetami tylko na mobine.
Fajnie wygląda :)
@stachuprzytelefonie tak jak kolega niżej pisze ;)
@Kierman: Hmm, nie brałem tego pod uwagę, ale w sumie modele są mega kanciaste to może dałoby rade je podzielić dynamicznie i zrobić to sensownie.
Jak skończe prototyp będzie ciekawej - prosta rozgrywka online 1v1.