Aktywne Wpisy

aruel89 +4
Etui na karty. Po obu stronach są po dwie kieszonki na karty, a na środku jedna większa na karty i banknot. Etui zrobiłem ręcznie z włoskiej skóry pueblo.
#leatherworking #kaletnictwo #etui #chwalesie #cardholder #diy #rekodzielo
#leatherworking #kaletnictwo #etui #chwalesie #cardholder #diy #rekodzielo

Mam problem z moim #niebieskipasek
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem

Mam problem y wyśrodkowaniem w wysokości tekstu oraz grafiki. Chodzi mi o elementy znajdujące się na żółtym/zielonym tle. Żadna znana mi metoda nie daje efektów. Co może być nie tak?
Pacjent: http://chelmonski.you2.pl/
Komentarz usunięty przez moderatora
display: flex
align-items: center;
justify-items: center;
O reszcie wiem, masz 100% racji. Póki co tylko "szkicuję" elementy i będę pisał na gotowo jak dostanę akcept.
Podpowiesz jeszcze czego mi brak w tym obrazku?
float, więc wyskakuje z flow rodzica, dodaj nadrzędnemu elementowioverflow: hidden, generalnie problem wygooglujesz pod frazą 'css clearfix' jest kilka metod na tobo robisz to pewnie źle. Powinieneś dać to na parenta np.
Tekst
=====
.parent {
display: flex;
align-items: center;
justify-items: center;
}
h1 {
text-align: center;
}