Aktywne Wpisy
PepeXD +18
Zawodowi kierowcy XD #!$%@? debile, którzy widzą tylko czubek swojego nosa i mają w dupie innych. Jestem na MOP przy A1 i debile poustawiali się na wjeździe, wyjeździe i wzdłuż na miejscach dla osobówek. #bekaztransa
Xeardo +9
Przypominam: Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, reprezentująca interesy kacapstanu.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie będzie blokował sprzedaży rafinerii w Możejkach ruskim, to Tusk oferował kacapom
Młody w #pracbaza się napracował
Pojechał "moim" zestawem w trasę i bliźniaki pogubił ##!$%@?
Nic nie czuł, nie słyszał i nie widział jebutnej kartki A4
po przejechaniu 50-70km sprawdź dokręcenie kół
#zycietruckera #ciezarowki #pracatruckeramnierozpierdziela
A że nie czuł? Wierzę - świeżo posadzony na sprzęcie prawie nigdy nic nie zauważy. Albo zauważy i uzna, że tak ma być. 7 miesięcy jeździłem z luźnym jarzmem mocującym most na jednym resorze. Stuka? Ano stuka. Ja to co prawda zgłosiłem, ale rada mechaników - nie brać do głowy, to nie są
Normalnie były pneumatycznym dokręcone¯\_(ツ)_/¯
Dostał informacje, że kapcie były zmieniane i należy tam choć zajrzeć.
Mało tego, dostał w/w kartkę z instrukcją
Ujechał 120km i całkiem spadły z prawej strony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sprzęt 2-lata więc nic nie stuka( ͡º ͜ʖ͡º)
Dwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)