Wpis z mikrobloga

Mirki czy da się jakoś manualnie "rozkazać" aby gracz zaczął wychodzić do podania prostopadlego? W-----a mnie to, że za każdym razem czekam aż butragueno + aguero rusza dupe i trzeba czekac i czekać( ͡° ͜ʖ ͡°). Grałem teraz z chłopem który miał Sancho i Comana na skrzydłach - wyglądało to tak, że coś musiał wciskać, bo piły co chwilę szły za plecki idealnie, a Sandro i Cancelo to w----------o z butów ( _).
Chłop miał skład budżetowy, ja około 3 mln.
#fut
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prince-Kapi27: L1 albo R1, robie to odruchowo i nie pamiętam, będą wybiegać do przodu. Tak samo jak wciśniesz ten przycisk i podasz piłkę, to zawodnik którym podajesz wywali dzidę do przodu i będzie czekał na prostopadłe podanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SteamGuard:
L1 + podanie, ale to wtedy kombinacyjnie, potrzebuje drugiego gracza obok siebie i po podaniu zaczyna dopiero biec, a tutaj chodzi mi o to, że mam piłkę z daleka od drugiego gracza, ale chciałbym aby zaczął się wysuwać bo zamierzam mu podać, a czai się przy obrońcach i nie próbuje złamać linii. Mam ustawione wbiegaj za plecy w taktyce.
  • Odpowiedz
@WerniKKK: @Prince-Kapi27: L1 jak coś a nie R1 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja to klikam już odruchowo i nawet do nikogo się nie ustawiam. Możesz tez przy podawaniu przytrzymać L1 i wtedy zawodnik którym podajesz zacznie wybiegać. Zaznaczam jednak, ze to podanie jest mniej precyzyjne niż zwykle.
  • Odpowiedz
@Patri295: czyli rozumiemi, że idę z akcją i załóżmy dwóch napastników jest ode mnie jakieś 5-10 metrów i chciałbym aby zaczęli łamać linię obrony rywala i wysuwać się za plecy przeciwnika to zaczynam spamować L1 i rusza dupkę? Wtedy zwykły pass z trójkąta i elegancko. Bo zawsze robiłem tak, że L1 + podanie do bliskiego "X", to zaczął biec podający do przodu, albo L1 + trójkąt to wtedy piłka szła
  • Odpowiedz