@HaloHet: Co wy macie z głową, żeby wysyłać rozbierane zdjęcia. Przed nim paraduj nago a nie zdjęcia wysyłasz. Z gościem się rozstaniesz a on potem będzie je kumplom ku ich uciesz pokazywał. Nie rozumiem takich zachowań.
@dzieju41: Hahahaha to jest mój narzeczony XD I „rozebrane zdjęcie” w przypadku kobiety z klasą to uśmiechnięta buzia i delkolt wspomnianej wyżej seksi piżamki ;) @Kuba__: Może. @NagiMiecz: ale czemu, ładne zdjęcie narzeczonemu?
@HaloHet: okej, narzeczonemu, to zmienia postać rzeczy. nowa definicja "nudesków" też zmienia postać rzeczy, ale z ciekawości zapytam - za pośrednictwem czego wysyłasz wszystkie sprośne foty? messenger? na serwerach fb zostaje wszystko :P
Wysłałam niebieskiemu co jest na mieście nudeska (No takiego w seksi piżamce)
A on „Uuu to w takim razie będę o 23”
A potem
„Mogę wpaść z kolega?”
#!$%@? by wziął romantyczny nastrój.
#logikaniebieskichpaskow
Nie rozumiem takich zachowań.
I „rozebrane zdjęcie” w przypadku kobiety z klasą to uśmiechnięta buzia i delkolt wspomnianej wyżej seksi piżamki ;) @Kuba__: Może. @NagiMiecz: ale czemu, ładne zdjęcie narzeczonemu?
nowa definicja "nudesków" też zmienia postać rzeczy, ale z ciekawości zapytam - za pośrednictwem czego wysyłasz wszystkie sprośne foty? messenger? na serwerach fb zostaje wszystko :P
Oboje z narzeczonym nie mamy Facebooka. Mieliśmy obije takie konta incognito i jak się poznaliśmy to ja nje wierzyłam jemu a on mi