Aktywne Wpisy

ZygmuntJedyny +214
źródło: temp_file1443075040429848302
Pobierz
Kociaraa +23
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata

Czy macie jakąś listę pokemonów, które w kolejnych generacjach będą miały ewolucje? Chciałem sobie zrobić porządek trochę, ale tych które będą ewoluowały to bym nie wywalał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może jakiś rodzynek się znajdzie, ale tak głownie to o ile mnie pamięć nie myli, pokemon company nie zdecydowało się na taki ruch już więcej bodajże przez społeczność i ogólne niezadowolenie z tego faktu (obiło mi się tylko o oczy tekst kiedyś, szczegółów nie znam)
100 km z Rhydonem jako buddy zrobiłem bo nie wiedziałem wcześniej, że będzie ewolucja i nie zbierałem candy :D
@MG78: Zapomniałem o tym, ale to też dlatego, że mniej to kojarzę. To chyba głównie legendy i ostatnie formy, też jest lista: https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Mega_Evolution#Pok.C3.A9mon_capable_of_Mega_Evolution