Dziękuję wszystkim za udział w moim rozdajo oraz za obserwowanie mojego profilu.
Jako, że mam problem z transmisją losowania na żywo to wpadłem na następujący pomysł uczciwego wylosowania zwycięzcy.
Proszę was o podanie w komentarzu liczby od 1 do 50. do godz. 22
(jeżeli nie podacie liczby do 22 to waszą liczbą będzie średnia z podanych liczb + liczba porządkowa pierwszej litery waszego nicka)
Ja wyciągnę z podanych liczb średnią i pomnożę ją przez liczbę wymierną od 0 do 2 (liczba jest już umieszczona na obrazku na publicznym serwerze unsee.cc z unikalnym kodem kończącym się na .72.66 (nie mam możliwości podmiany obrazka), zegar odmierza już czas pozostały do usunięcia obrazka czyli od 24 godzin )
Po 22 podam link do obrazka i ogłoszę zwycięzcę
Wołam osoby uczestniczące w losowaniu książki do podania liczby od 1 do 50.
fajnie przeprowadziłeś to rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°) jak zwykle nic nie wygrałem, ale fajnie się bawiłem hehe
Thx, w tym miesiącu będzie jeszcze niejedna okazja, a Ty przynajmniej nie straciłeś kasy tak jak ja grając (i przegrywając) na expektcie ( ͡°͜ʖ͡°) pzdr
Jako, że mam problem z transmisją losowania na żywo to wpadłem na następujący pomysł uczciwego wylosowania zwycięzcy.
Proszę was o podanie w komentarzu liczby od 1 do 50. do godz. 22
(jeżeli nie podacie liczby do 22 to waszą liczbą będzie średnia z podanych liczb + liczba porządkowa pierwszej litery waszego nicka)
Ja wyciągnę z podanych liczb średnią i pomnożę ją przez liczbę wymierną od 0 do 2 (liczba jest już umieszczona na obrazku na publicznym serwerze unsee.cc z unikalnym kodem kończącym się na .72.66 (nie mam możliwości podmiany obrazka), zegar odmierza już czas pozostały do usunięcia obrazka czyli od 24 godzin )
Po 22 podam link do obrazka i ogłoszę zwycięzcę
Wołam osoby uczestniczące w losowaniu książki do podania liczby od 1 do 50.
@Draakul
@Estetykatopodstawa
@gigiamoroso
@Zeroy
@kukurydza_z_tesco
@GiraffeMan
@Rzartownis
@TakMyslalem
@Jedamos
@putinexputinex
@AndrzejCieWidzi
@wop321
@twarzczlowieka
Komentarz usunięty przez autora
Książka leci więc do @wop321 który podał liczbę 29. Gratuluję i proszę o kontakt na priv.
Pozostałe osoby będę informował o kolejnych rozdajo, a będzie ich w najbliższym miesiącu kilka (kilkadziesiąt książek, egzotyczny a-----l i parę
Thx, w tym miesiącu będzie jeszcze niejedna okazja, a Ty przynajmniej nie straciłeś kasy tak jak ja grając (i przegrywając) na expektcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) pzdr